Een sierpot van.. bamboe!

Sierpotten heb je in alle soorten en maten. Tegenwoordig heb je ook potten die gemaakt zijn van bamboe. Leuk he?

Het is eco-vriendelijke bamboe aardewerkcollectie. Dit aardewerk is gemaakt van een unieke mix van natuurlijke vezels (voornamelijk bamboe) en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

  • Natuurlijke kleuren
  • Duurzame materialen
  • Voor binnen en buiten
     

Bamboe is een zeer duurzaam gewas omdat het geen landbouwgrond claimt, het erg snel groeit en zonder gebruik van giftige chemicaliën en
pesticiden wordt verbouwd. Het haalt meer co2 uit de lucht en produceert meer zuurstof dan bomen. Deze potten zijn duurzaam gemaakt van een mengsel van bamboevezels en ander landbouwafval zoals resten van koffiebonen en tarwegranaten. Er wordt ook nog een deel hars toegevoegd, zodat ze sterk en lichtgewicht zijn. 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...
Hangertje hangertje aan de wand...

… wie is je allermooiste plant? Bij GroenRijk zijn deze week weer diverse wandhangers binnengekomen. Ze zijn goed gevuld met divers perkgoed, zoals Vlijtig Liesje, Lobelia en Calibrachoa. Ook zijn er schitterende hangers met een combinatie van verschillende bloeiers. Waar de Bacopa rijkelijk over de rand gutst, zoekt de Verbena juist weer de hoogte op. Dat geeft het speelse effect waar een zomertuin om vraagt!

 

Snel kleur aan de...

Lees meer...