Een sierpot van.. bamboe!

Sierpotten heb je in alle soorten en maten. Tegenwoordig heb je ook potten die gemaakt zijn van bamboe. Leuk he?

Het is eco-vriendelijke bamboe aardewerkcollectie. Dit aardewerk is gemaakt van een unieke mix van natuurlijke vezels (voornamelijk bamboe) en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

  • Natuurlijke kleuren
  • Duurzame materialen
  • Voor binnen en buiten
     

Bamboe is een zeer duurzaam gewas omdat het geen landbouwgrond claimt, het erg snel groeit en zonder gebruik van giftige chemicaliën en
pesticiden wordt verbouwd. Het haalt meer co2 uit de lucht en produceert meer zuurstof dan bomen. Deze potten zijn duurzaam gemaakt van een mengsel van bamboevezels en ander landbouwafval zoals resten van koffiebonen en tarwegranaten. Er wordt ook nog een deel hars toegevoegd, zodat ze sterk en lichtgewicht zijn. 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...