Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Montfoort is komend voorjaar een tuincentrum rijker. Over enkele maanden opent er een vestiging van GroenRijk in het dorp. Naar verwachting gaat de winkel medio maart open: “Wij hebben er zin in!”.

Het tuincentrum staat onder leiding van Focke en Stephan Segers. Vader en zoon zijn content: “We zijn verguld dat we op deze prachtige locatie aan de slag kunnen,” zo zegt Focke Segers. “Wij kijken er ontzettend naar uit om hier echt iets moois neer te zetten en onze klanten welkom te heten in een echte groenwinkel, waar specialisme voorop staat!”

Derde vestiging
GroenRijk Montfoort is alweer de derde GroenRijk-vestiging die eigendom is van de familie Segers. Vader Focke Segers is al ruim 30 jaar in de tuinbranche werkzaam. Zijn zoon Stephan hielp van kleins af aan al mee in het tuincentrum. Hij komt bovendien regelmatig voorbij in de programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Sinds 2012 is het duo voor zichzelf begonnen met een vestiging in Nunspeet, vijf jaar later volgde GroenRijk Epe. Nu gaan ze de uitdaging aan in Montfoort!

Compleet aanbod
Tuincentrum GroenRijk Montfoort wordt een sfeervol en specialistisch tuincentrum, waar je zes dagen per week terecht kan voor kamerplanten, buitenplanten en tuingereedschap en meer. Het krijgt een winkeloppervlakte van 4000m2. Hiermee is het weliswaar iets kleiner dan de Overvecht, dat tot enkele jaren geleden in dit pand te vinden was, maar door een slimme winkelindeling en heldere keuzes in het assortiment zal het zeker ruim en compleet aanvoelen.

Horeca
Vanaf de start van 2019 zal het pand worden ingericht en klaargemaakt. In het tuincentrum komt bovendien een horecagelegenheid. Voor de klanten die komen winkelen is er ook een horeca aanwezig waar men terecht kan voor onder andere verse koffie, gebak en verse broodjes voor de klanten klaar te maken.

De nieuwe vestiging van GroenRijk zal zijn exacte openingsdatum aankondigen op GroenRijk.nl en de openingsfolder met aanbiedingen die in Montfoort en omgeving wordt verspreid. Houd het in de gaten!

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...