Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Montfoort is komend voorjaar een tuincentrum rijker. Over enkele maanden opent er een vestiging van GroenRijk in het dorp. Naar verwachting gaat de winkel medio maart open: “Wij hebben er zin in!”.

Het tuincentrum staat onder leiding van Focke en Stephan Segers. Vader en zoon zijn content: “We zijn verguld dat we op deze prachtige locatie aan de slag kunnen,” zo zegt Focke Segers. “Wij kijken er ontzettend naar uit om hier echt iets moois neer te zetten en onze klanten welkom te heten in een echte groenwinkel, waar specialisme voorop staat!”

Derde vestiging
GroenRijk Montfoort is alweer de derde GroenRijk-vestiging die eigendom is van de familie Segers. Vader Focke Segers is al ruim 30 jaar in de tuinbranche werkzaam. Zijn zoon Stephan hielp van kleins af aan al mee in het tuincentrum. Hij komt bovendien regelmatig voorbij in de programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Sinds 2012 is het duo voor zichzelf begonnen met een vestiging in Nunspeet, vijf jaar later volgde GroenRijk Epe. Nu gaan ze de uitdaging aan in Montfoort!

Compleet aanbod
Tuincentrum GroenRijk Montfoort wordt een sfeervol en specialistisch tuincentrum, waar je zes dagen per week terecht kan voor kamerplanten, buitenplanten en tuingereedschap en meer. Het krijgt een winkeloppervlakte van 4000m2. Hiermee is het weliswaar iets kleiner dan de Overvecht, dat tot enkele jaren geleden in dit pand te vinden was, maar door een slimme winkelindeling en heldere keuzes in het assortiment zal het zeker ruim en compleet aanvoelen.

Horeca
Vanaf de start van 2019 zal het pand worden ingericht en klaargemaakt. In het tuincentrum komt bovendien een horecagelegenheid. Voor de klanten die komen winkelen is er ook een horeca aanwezig waar men terecht kan voor onder andere verse koffie, gebak en verse broodjes voor de klanten klaar te maken.

De nieuwe vestiging van GroenRijk zal zijn exacte openingsdatum aankondigen op GroenRijk.nl en de openingsfolder met aanbiedingen die in Montfoort en omgeving wordt verspreid. Houd het in de gaten!

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...