Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Montfoort is komend voorjaar een tuincentrum rijker. Over enkele maanden opent er een vestiging van GroenRijk in het dorp. Naar verwachting gaat de winkel medio maart open: “Wij hebben er zin in!”.

Het tuincentrum staat onder leiding van Focke en Stephan Segers. Vader en zoon zijn content: “We zijn verguld dat we op deze prachtige locatie aan de slag kunnen,” zo zegt Focke Segers. “Wij kijken er ontzettend naar uit om hier echt iets moois neer te zetten en onze klanten welkom te heten in een echte groenwinkel, waar specialisme voorop staat!”

Derde vestiging
GroenRijk Montfoort is alweer de derde GroenRijk-vestiging die eigendom is van de familie Segers. Vader Focke Segers is al ruim 30 jaar in de tuinbranche werkzaam. Zijn zoon Stephan hielp van kleins af aan al mee in het tuincentrum. Hij komt bovendien regelmatig voorbij in de programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Sinds 2012 is het duo voor zichzelf begonnen met een vestiging in Nunspeet, vijf jaar later volgde GroenRijk Epe. Nu gaan ze de uitdaging aan in Montfoort!

Compleet aanbod
Tuincentrum GroenRijk Montfoort wordt een sfeervol en specialistisch tuincentrum, waar je zes dagen per week terecht kan voor kamerplanten, buitenplanten en tuingereedschap en meer. Het krijgt een winkeloppervlakte van 4000m2. Hiermee is het weliswaar iets kleiner dan de Overvecht, dat tot enkele jaren geleden in dit pand te vinden was, maar door een slimme winkelindeling en heldere keuzes in het assortiment zal het zeker ruim en compleet aanvoelen.

Horeca
Vanaf de start van 2019 zal het pand worden ingericht en klaargemaakt. In het tuincentrum komt bovendien een horecagelegenheid. Voor de klanten die komen winkelen is er ook een horeca aanwezig waar men terecht kan voor onder andere verse koffie, gebak en verse broodjes voor de klanten klaar te maken.

De nieuwe vestiging van GroenRijk zal zijn exacte openingsdatum aankondigen op GroenRijk.nl en de openingsfolder met aanbiedingen die in Montfoort en omgeving wordt verspreid. Houd het in de gaten!

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...
Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...