Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Tuincentrum GroenRijk komt naar Montfoort

Montfoort is komend voorjaar een tuincentrum rijker. Over enkele maanden opent er een vestiging van GroenRijk in het dorp. Naar verwachting gaat de winkel medio maart open: “Wij hebben er zin in!”.

Het tuincentrum staat onder leiding van Focke en Stephan Segers. Vader en zoon zijn content: “We zijn verguld dat we op deze prachtige locatie aan de slag kunnen,” zo zegt Focke Segers. “Wij kijken er ontzettend naar uit om hier echt iets moois neer te zetten en onze klanten welkom te heten in een echte groenwinkel, waar specialisme voorop staat!”

Derde vestiging
GroenRijk Montfoort is alweer de derde GroenRijk-vestiging die eigendom is van de familie Segers. Vader Focke Segers is al ruim 30 jaar in de tuinbranche werkzaam. Zijn zoon Stephan hielp van kleins af aan al mee in het tuincentrum. Hij komt bovendien regelmatig voorbij in de programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Sinds 2012 is het duo voor zichzelf begonnen met een vestiging in Nunspeet, vijf jaar later volgde GroenRijk Epe. Nu gaan ze de uitdaging aan in Montfoort!

Compleet aanbod
Tuincentrum GroenRijk Montfoort wordt een sfeervol en specialistisch tuincentrum, waar je zes dagen per week terecht kan voor kamerplanten, buitenplanten en tuingereedschap en meer. Het krijgt een winkeloppervlakte van 4000m2. Hiermee is het weliswaar iets kleiner dan de Overvecht, dat tot enkele jaren geleden in dit pand te vinden was, maar door een slimme winkelindeling en heldere keuzes in het assortiment zal het zeker ruim en compleet aanvoelen.

Horeca
Vanaf de start van 2019 zal het pand worden ingericht en klaargemaakt. In het tuincentrum komt bovendien een horecagelegenheid. Voor de klanten die komen winkelen is er ook een horeca aanwezig waar men terecht kan voor onder andere verse koffie, gebak en verse broodjes voor de klanten klaar te maken.

De nieuwe vestiging van GroenRijk zal zijn exacte openingsdatum aankondigen op GroenRijk.nl en de openingsfolder met aanbiedingen die in Montfoort en omgeving wordt verspreid. Houd het in de gaten!

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...
Hangertje hangertje aan de wand...

… wie is je allermooiste plant? Bij GroenRijk zijn deze week weer diverse wandhangers binnengekomen. Ze zijn goed gevuld met divers perkgoed, zoals Vlijtig Liesje, Lobelia en Calibrachoa. Ook zijn er schitterende hangers met een combinatie van verschillende bloeiers. Waar de Bacopa rijkelijk over de rand gutst, zoekt de Verbena juist weer de hoogte op. Dat geeft het speelse effect waar een zomertuin om vraagt!

 

Snel kleur aan de...

Lees meer...
Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...