Bestel graszoden GroenRijk EpeBestellen voor woensdag 10.00 uur is zaterdagochtend afhalen bij het tuincentrum.

Wil je snel en relatief simpel een mooie grasmat in de tuin? Wij van GroenRijk Epe kunnen daarbij helpen. Met graszoden heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Soorten graszoden
Je hebt meerdere soorten gras, dus ook meerdere soorten graszoden. Als je een gazon in je tuin wilt (laten) aanleggen, dan kan je ook bij ons kiezen voor verschillende soorten graszoden. Onze vragen zullen daarom ook zijn: waar wil je het gras voor gaan gebruiken? Wordt het een gazon waar jouw kinderen op kunnen spelen of wil je een mooi en goed onderhouden stukje siergras? Als het groenste tuincentra van de Veluwe hebben wij diverse soorten gras op aanvraag. Je krijgt gras van met uitstekende kwaliteit.


Graszoden Epe en Nunspeet
Voor het beste aanbod van graszoden in de omgeving ben je bij GroenRijk Epe op het juiste adres. Kom eens langs, ook voor gerelateerde producten als graszaad, grasmaaiers, kalk en veel meer! Wij zijn centraal gelegen in de Veluwe rond Vaassen, Hulshorst, Doornspijk, 't Harde, Heerde, Nunspeet en Epe zelf.

Prijzen en bestellen
Wij bieden speelgazon in rollen van 1m² ( 40cm breed en 250cm lang ) A-kwaliteit. Houd bij het bestellen rekening met 5% snijverlies bij het bestellen. Een grasmat met veel rondingen heeft 10% snij verlies.Prijs per m² - € 3,49

Bestellen graszoden
Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling. Bij plaatsen bestelling contant betalen of overmaken per bank. Bij betaling per bank moet het verschuldigde bedrag één dag voor levering op onze rekening staan. Bestellen kan tot woensdag 10.00 uur. Zaterdagochtend kunt u de graszoden afhalen.

Ga (terug) naar onze vestigingspagina

 

 

Bestelformulier graszoden GroenRijk Epe

Als u het uiterlijk donderdag 12.00 uur bestelt, kunt u het vrijdagmiddag na 13.00 uur afhalen bij het tuincentrum. U ontvangt van ons een melding als de bestelling klaarstaat. Bedankt!

Velden met * zijn verplicht.