Graszoden verkrijgbaar GroenRijk Dronten

Graszoden verkrijgbaar GroenRijk Dronten

 

Wil je snel en relatief simpel een mooie grasmat in de tuin? Wij van GroenRijk Dronten kunnen daarbij helpen. Met graszoden heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Soorten graszoden

Je hebt meerdere soorten gras, dus ook meerdere soorten graszoden. Als je een gazon in je tuin wilt (laten) aanleggen, dan kan je ook bij ons kiezen voor verschillende soorten graszoden. Onze vragen zullen daarom ook zijn: waar wil je het gras voor gaan gebruiken? Wordt het een gazon waar jouw kinderen op kunnen spelen of wil je een mooi en goed onderhouden stukje siergras? Als het groenste tuincentra van de Flevoland hebben wij diverse soorten gras op aanvraag. Je krijgt gras van met uitstekende kwaliteit.


Graszoden Dronten
Voor het beste aanbod van graszoden in Flevoland ben je bij GroenRijk Dronten op het juiste adres. Kom eens langs, ook voor gerelateerde producten als graszaad, grasmaaier, kalk en veel meer! Wij zijn centraal gelegen in de polder rond Swifterbant, Biddinghuizen, Dronten en Kampen.

 

Ga (terug) naar onze vestigingspagina