Cadeaukaarten

Heb je geen inspiratie voor een cadeau? Of heeft iemand een specifieke smaak? Een cadeaubon kan daarvoor een uitkomst bieden. Op deze manier kan de ontvanger op een later moment wat moois uitkiezen.

Een cadeaukaart kopen of een cadeaukaart besteden kan je bij GroenRijk. Wij bieden zelf de GroenRijk Tuinbon aan: dit is het ideale cadeau voor verjaardagen, 'house warmings' of op moederdag. Hiermee kan je in al onze vestigingen uitgaven doen. De cadeaukaart is inclusief cadeau-envelop.

Wat kan je kopen?
Van planten, potten en barbecues tot voeding voor je huisdier: de GroenRijk Nationale Tuinbon kan je uitgeven aan het gehele assortiment van GroenRijk. Hij is in onze winkels en hier online verkrijgbaar vanaf 10 tot 150 euro. Je hoeft niet in één keer het gehele bedrag op te maken, maar kan het spreiden over meerdere bezoekjes aan onze tuincentra. Wij accepteren naast de GroenRijk Nationale Tuinbon ook de VVV-Cadeaukaart en de Huis en Tuin Cadeau:

GroenRijk accepteert
Wij verkopen de GroenRijk Nationale Tuinbon, maar we zijn ook een inleverpunt voor andere cadeaukaarten.
 

  • GroenRijk Nationale Tuinbon
  • VVV-Cadeaukaart
  • Huis en Tuin Cadeau
     

In onze webwinkel kan je de Nationale Tuinbon kopen (digitaal in de email of een kaart per post). De Tuinbon een de VVV-cadeaukaart kan je ook besteden in onze webwinkel.

Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Diensten

Onze tuincentra