Graszoden

Als je snel en relatief simpel een mooie grasmat in de tuin wilt hebben, dan kunnen wij van GroenRijk kan je daarbij helpen. Met graszoden heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Vraag ons naar de soort die bij jouw situatie past.

Gras zaaien?
Voor een grasmat kan je ook graszaad gebruiken. Dit hebben wij ook in ons tuincentrum, maar is een kwestie van de lange termijn (of van het bijzaaien op slechte stukken). Met de graszoden van GroenRijk heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Een gazon die bovendien mooi egaal komt te liggen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor de verkoop, het vervoer en het leggen van de rollen gras.

Soorten graszoden
Je hebt verschillende soorten gras, dus logischerwijs ook meerdere soorten graszoden. Als je een gazon in je tuin wilt (laten) aanleggen, dan kan je ook bij ons kiezen voor verschillende soorten graszoden. Bedenk dus welk soort je nodig hebt. Gaan de kinderen er op voetballen of is het een stukje waar nooit iemand op gaat lopen? Ook heb je gras dat beter geschikt is voor schaduwrijke stukken tuin. 

Bezorgen en leggen
Als het betreffende tuincentrum daar het juiste vervoer voor heeft is (afhankelijk van de afstand en het bestelbedrag) het mogelijk om de graszoden te laten leveren. Sommige tuincentra van GroenRijk kunnen het zelfs voor je laten leggen. Vraag bij je vestiging wat er mogelijk is.

Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Graszoden

Onze tuincentra