Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Wolf-Garten Multi-Star Distelsteker IW-M

Prijs 17,95
 • Aantal

Wolf-Garten Multi-Star Distelsteker IW-M

WOLF GARTEN
Prijs 17,95
 • Aantal

Wolf-Garten Multi-Star Distelsteker IW-M
De Multi-Star distelsteker IV-M van het merk Wolf-Garten is geschikt voor het eenvoudig verwijderen van onkruid. Zonder te bukken verwijderd u heel eenvoudig onkruid uit de tuin. U steekt de distelsteker in de grond, draait de steker en trekt de steker uit de grond. De distelsteker heeft een werkbreedte van 4 cm. Dankzij het ophangoog kunt u de distelsteker na gebruik eenvoudig opbergen. Wolf-Garten biedt 10 jaar garantie.

De Wolf-Garten Multi-Star Distelsteker IW-M kan gebruikt worden met een Wolf-Garten steel met D-greep (type ZM-AD).

Voordelen
- Ideaal voor het verwijderen van onkruid
- Met ophangoog om netjes op te hangen
- 10 jaar garantie

 • EAN code
  4009269255301
 • Merk
  WOLF GARTEN
 • Gewicht
  0,4 kilo
 • Kleur
  Rood/geel

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn*.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten**. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

* Voorraad
Kassen en accessoires van kassen worden vanuit het magazijn van de leverancier verstuurd. De levertijd is langer en wordt bij de specificaties vermeld.

**Afwijkende formaten
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen