Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Wolf-Garten Heggenschaar HS-TL

Prijs 42,99
 • Aantal

Wolf-Garten Heggenschaar HS-TL

WOLF GARTEN
Prijs 42,99
 • Aantal
De heggenschaar HS-TL van het merk Wolf-Garten is geschikt voor het eenvoudig en precies knippen van heggen en struiken. De heggenschaar heeft scherpe, dubbelgeslepen messen die zorgen voor een goede grip op de tak. De messen zijn afzonderlijk in te stellen en gebogen waardoor de tak niet "weg kan glijden“ uit de mesopening. Daarnaast bevatten de messen een anti-kleeflaag waardoor snoeiafval niet aan de schaar blijft plakken. De handvatten zijn gemaakt van FSC-gekeurd Essenhout, en dus afkomstig uit verantwoorde bosbouw. De geïntegreerde stootbuffers voorkomen overbelasting van uw gewrichten.

Voordelen
Handige geïntegreerde takkenschaar
Individueel instelbare messenspanning
Geen last van gewrichten dankzij stootbumpers
Extra grip op de tak door gebogen, dubbel geslepen messen met anti-kleeflaag
 • EAN code
  4009269743808
 • Merk
  WOLF GARTEN
 • Gewicht
  1 kilo
 • Kleur
  Rood

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn*.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten**. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

* Voorraad
Kassen en accessoires van kassen worden vanuit het magazijn van de leverancier verstuurd. De levertijd is langer en wordt bij de specificaties vermeld.

**Afwijkende formaten
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,95 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen