Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Wolf-Garten Bladblazer - en zuiger LBV 2600 E

Prijs 99,99
 • Aantal

Wolf-Garten Bladblazer - en zuiger LBV 2600 E

WOLF GARTEN
Prijs 99,99
 • Aantal

Wolf-Garten Bladblazer- en zuiger LBV 2600 E 3 in 1
De Wolf-Garten LBV 2600 E is een krachtige bladblazer/-zuiger en is perfect om bladeren weg te blazen, op te zuigen en te versnipperen. Deze elektrische bladblazer wordt aangedreven door een krachtige 2600 Watt motor en bereikt daarmee een maximale luchtsnelheid van 270 km/h. Perfect om niet alleen bladeren, maar ook ander vuil weg te blazen van uw oprit of tuin. 

Functies
Deze Wolf-Garten bladblazer is voorzien van drie functies: de blaas-, zuig- en versnipperfunctie. Door middel van een hendel op de handgreep, switcht u eenvoudig tussen de blaas- en zuigfunctie. Wanneer u gebruik maakt van de zuigfunctie wordt het blad versnippert en opgevangen in de 50 liter opvangzak. Met een snipperverhouding van 10:1 kunt u lang werken zonder dat de opvangzak geleegd hoeft te worden. Verder is de bladblazer voorzien van een hark aan het einde van de buis om bladeren te verzamelen. Een fijne ondersteuning daarbij zijn de twee wieltjes die tevens aan het einde van de buis zijn bevestigd. Hierdoor is de LBV 2600 E erg handzaam en makkelijk in gebruik.

Specificaties
- 3 in 1 bladblazer, -zuiger en versnipperaar
- Verstelbare draagriem
- Blaassnelheid: 270 km/h
- Vermogen: 2600 Watt
- Luchtvolume: 16 m³/min
- Snipperverhouding: 10:1
- Opvangcapaciteit opvangzak: 50 L
- Gewicht bladblazer: 3,9 kg
- Lengte snoer: ca. 30 cm
- Inclusief hark en ondersteuningswieltjes

 

 • EAN code
  4009269306195
 • Merk
  WOLF GARTEN
 • Gewicht
  3,9 kg
 • Kleur
  Rood/Zwart

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen