Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Waterornament Marseille 85cm

Van 259,00
Voor 219,00
 • Aantal

Waterornament Marseille 85cm

Van 259,00
Voor 219,00
 • Aantal

Waterornament Marseille 85cm
Ben je op zoek naar een mooi, maar ook makkelijk waterornament voor in de tuin of op het balkon? Kies dan voor Waterornament Marseille. Dit ornament is gemaakt van polystone, een hard en licht gewicht kunststof en is voorzien van een eenvoudig te installeren pomp en LED verlichting. De Marseille heeft een hoogte van 85cm en bestaat uit een ruwe stonelook rots, met daarop vier antraciet-zwarte waterschalen, waarin het water naar beneden stroomt. In elke waterschaal zit een 6-LED verwerkt, waardoor de fontein ook in de avonduren voor extra sfeer zorgt. 

Gebruik
Waterornament Marseille is een compleet waterornament, inclusief pomp, LED verlichting en toebehoren. Vul het reservoir met water, steek de stekkers in het stopcontact en het waterornament is klaar voor gebruik! Kalkafzetting en vergrijzing van de laklaag behoren tot de normale gebruikssporen.

Specificaties
- Hoogte: 85cm
- Lengte: 42cm
- Diepte: 30cm
- Kleur: Stone-/granietlook grijs/antraciet
- Materiaal: Polystone hard kunststof
- Werkt op een transformator - low voltage
- Compleet waterornament set met alle toebehoren

TIP: In de winter waterreservoir leeg maken en het waterornament droog wegzetten.

My Lifestyle Collection
My Lifestyle Collection is een eigen merk van GroenRijk. Wij importeren een eigentijdse collectie tuinmeubels, waterornamenten en sfeer- en tuinartikelen. Wij importeren producten van uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze producten zijn altijd net even anders, bovendien is onze collectie met zorg samengesteld. Bekijk onze collectie vandaag en beleef onze producten morgen!

 • EAN code
  9900000515638
 • Gewicht
  17 kilo
 • Kleur
  Stonelook

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen