Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Waterornament Genua 71cm

Prijs 179,00
 • Aantal

Waterornament Genua 71cm

Prijs 179,00
 • Aantal

Waterornament Genua 71cm
Met waterornament Genua haal je een sfeervolle fontein in je tuin of balkon. Dit waterornament is 71cm hoog en bestaat uit een 'rots' design met daarop drie waterkannen. Het ornament is gemaakt van polystone, hard kunststof en heeft een mooie grijze en antraciet-zwarte granietlook. Elke waterkan is voorzien van één 6-LED, waardoor het waterornament ook in de avond extra sfeervol is. 

Gebruik
Waterornament Genua is een compleet waterornament, inclusief pomp, LED verlichting en toebehoren. Vul het reservoir met water, steek de stekkers in het stopcontact en het waterornament is klaar voor gebruik! Kalkafzetting en vergrijzing van de laklaag behoren tot de normale gebruikssporen. Via de achterzijde van het ornament worden de waterdichte kabels van de LED verlichting gekoppeld en de pomp aangesloten. Ook is het reservoir via de achterkant te vullen met water.

Specificaties
- Hoogte: 71cm
- Lengte: 43,3cm
- Diepte: 32cm
- Kleur: Granietlook grijs en antraciet-zwart
- Materiaal: Polystone
- Werkt op een transformator - low voltage
- Compleet waterornament set met alle toebehorenTIP: In de winter waterreservoir leeg maken en het waterornament droog wegzetten.

My Lifestyle Collection
My Lifestyle Collection is een eigen merk van GroenRijk. Wij importeren een eigentijdse collectie tuinmeubels, waterornamenten en sfeer- en tuinartikelen. Wij importeren producten van uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze producten zijn altijd net even anders, bovendien is onze collectie met zorg samengesteld. Bekijk onze collectie vandaag en beleef onze producten morgen!

 • EAN code
  9900000548087
 • Gewicht
  11 kg

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen