Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Waterornament Flower 85cm

Prijs 129,00
 • Aantal

Waterornament Flower 85cm

Prijs 129,00
 • Aantal

Waterornament Flower 85cm
Wil je graag een mooie waterpartij in de tuin of het dakterras? Kies dan voor waterornament Flower. De Flower is een echte eye-catcher en is gemaakt van polystone (hard kunststof) en metaal. Deze terrasfontein is roodbruin van kleur en bestaat uit een grote emmer met daar bovenop een metalen kunstwerk van bloemen, bladeren en een gieter. Via de bloem en de bladeren loopt het water naar beneden de gieter in. Vervolgens loopt het water via de gieter de emmer in waar het reservoir zich bevindt. Dit waterornament heeft een mooie en speelse uitstraling en past in vele soorten tuinstijlen. 

Gebruik
Waterornament Flower is een compleet waterornament, inclusief pomp en toebehoren. Vul het reservoir met water, steek de stekker in het stopcontact en het waterornament is klaar voor gebruik! Kalkafzetting en vergrijzing van de laklaag behoren tot de normale gebruikssporen. 

Specificaties
- Hoogte: 85cm
- Lengte: 35cm
- Diepte: 40cm
- Materiaal: Polystone en metaal
- Kleur: Roodbruin
- Verlichting: Nee
- Werkt op een adapter - low voltage
- Snoerlengte: ca. 250cm
- Compleet waterornament set met alle toebehoren
TIP: In de winter waterreservoir leeg maken en het ornament droog wegzetten.

My Lifestyle Collection
My Lifestyle Collection is een eigen merk van GroenRijk. Wij importeren een eigentijdse collectie tuinmeubels, waterornamenten en sfeer- en tuinartikelen. Wij importeren producten van uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze producten zijn altijd net even anders, bovendien is onze collectie met zorg samengesteld. Bekijk onze collectie vandaag en beleef onze producten morgen!

 • EAN code
  9900000528560
 • Kleur
  Roodbruin

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen