Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Waterornament Family 114cm

Van 259,00
Voor 219,00
 • Aantal

Waterornament Family 114cm

Van 259,00
Voor 219,00
 • Aantal

Waterornament Family 114cm
Wil je graag een mooie waterpartij in de tuin of het dakterras? Met de waterornamenten van My Lifestyle Collection vind je er altijd een die in jouw tuin past. Kies bijvoorbeeld voor waterornament Family. Deze elegante terrasfontein is een ware eye-catcher in je tuin en beeldt een familie met twee ouders en een kind uit. Hij is gemaakt van polystone, hard kunststof en is voorzien van één 6-LED, waardoor het waterornament ook in de avond voor sfeer zorgt. 

Gebruik
Waterornament Family is een compleet waterornament, inclusief pomp, LED verlichting en toebehoren. Vul het reservoir met water, steek de stekker in het stopcontact en het waterornament is klaar voor gebruik! Kalkafzetting en vergrijzing van de laklaag behoren tot de normale gebruikssporen. Via de achterzijde van het ornament wordt de waterdichte kabel van de pomp aangesloten. Ook is het reservoir via de achterkant te vullen met water.

Specificaties
- Hoogte: 114cm
- Lengte: ca. 29cm
- Diepte: ca. 38cm
- Materiaal: Polystone
- Kleur: Antraciet en grijs
- Verlichting: Ja, 1x 6-LED
- Werkt op een adapter - low voltage
- Snoerlengte: ca. 250cm
- Compleet waterornament set met alle toebehoren

TIP: In de winter waterreservoir leeg maken en het ornament droog wegzetten.My Lifestyle Collection
My Lifestyle Collection is een eigen merk van GroenRijk. Wij importeren een eigentijdse collectie tuinmeubels, waterornamenten en sfeer- en tuinartikelen. Wij importeren producten van uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze producten zijn altijd net even anders, bovendien is onze collectie met zorg samengesteld. Bekijk onze collectie vandaag en beleef onze producten morgen!

 • EAN code
  9900000530693
 • Gewicht
  10,5 kilo
 • Kleur
  Antraciet

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen