Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Wanddeco Dorino Metaal 107x62cm

Prijs 119,99
 • Aantal

Wanddeco Dorino Metaal 107x62cm

Prijs 119,99
 • Aantal

Wandobject Dorino Metaal 107x62cm
Deze 3-dimensionale metalen muurdecoratie is gemaakt voor elk interieur. Dit model bestaat uit dubbele schijven die een kale muur sfeervol opfleuren! Leuk voor in de woonkamer of op kantoor.
Aangezien het mensenwerk is, kan de foto enigszins afwijken van het echte exemplaar qua kleur. Deze wanddecoratie is 80cm lang, 107cm breed en 62cm hoog.

Specificaties:
- Hoogte: 62cm
- Lengte: 80cm
- Breedte: 107cm
- Kleur: divers
- Materiaal: Metaal
 

 • EAN code
  4020607627338
 • Kleur
  Diverse kleuren

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen