Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Vuurschaal roest Ø60cm

Prijs 49,95
 • Aantal

Vuurschaal roest Ø60cm

Prijs 49,95
 • Aantal

Zeer mooie en degelijke vuurschaal van metaal. De vuurschaal heeft een roestlook en staat op een degelijke driepoot met rubber dopjes. De vuurschaal heeft een diameter van 60cm waardoor er een ruime hoeveelheid houtblokken in passen om een mooi vuur te krijgen.

Let op!
weersomstandigheden kunnen dit artikel beïnvloeden. Plaats het artikel op een stabiele ondergrond in de vrije ruimte. Allen geschikt voor gebruik buitenshuis. De vuurschaal kan heet worden en zeer lang heet blijven. Dek het artikel nooit aan, dit kan brand tot gevolg hebben. Gebruik geen spiritus, benzine of soortgelijke brandstoffen voor het aanmaken van het vuur.Houd de vuurschaal buiten gebruik van kinderen en huisdieren. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. De vuurschaal kan roestvlekken veroorzaken op tegels en bestratingen.

 • EAN code
  8718158281135
 • Gewicht
  5 kg
 • Kleur
  Roestkleur

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen