Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Vloerplaat draaiend d80cm zwart

Prijs 399,00
 • Aantal

Vloerplaat draaiend d80cm zwart

EVERLANDS
Prijs 399,00
 • Aantal
Een product 360º laten draaien? Dat kan eenvoudig met dit draaiplateau! Het elektrische draaiplateau is zwart van kleur en heeft een diameter van 80cm. Het is gemaakt van een metalen constructie en is strak afgewerkt met een zwarte, houten omlijsting. De draaischijf is perfect voor het presenteren van producten op beurzen, in de etalage of de showroom! De presenteerschijf heeft een hoogte van 11,5cm en is voorzien van een stroompunt op de draaischijf. Hierdoor kan een product dat op stroom werkt eenvoudig aangesloten worden zonder dat het snoer in de knoop raakt. Het elektrische draaiplateau werkt op netstroom en heeft een aanloopsnoer van 150cm en een aan/uit knop. Zodra hij aangesloten is, draait hij 360º rechtsom rond.
 • EAN code
  8718532558709
 • Merk
  EVERLANDS
 • Gewicht
  17,6 kg
 • Kleur
  Zwart

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn*.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten**. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

* Voorraad
Kassen en accessoires van kassen worden vanuit het magazijn van de leverancier verstuurd. De levertijd is langer en wordt bij de specificaties vermeld.

**Afwijkende formaten
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen