Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Vis op houten voet Metaal

Prijs 215,00
 • Aantal

Vis op houten voet Metaal

Prijs 215,00
 • Aantal

Metalen vis op houten voet
Deze grote decoratieve vis is een echte eye-catcher in uw huis! De vis is gemaakt van metaal en is bevestigd op een houten blok van 76x20,5x10cm. Tevens is het mogelijk om een grote kaars in de vis te plaatsen middels een deurtje dat in het metaal is gemaakt. Het kaarslicht zal door de openstaande vinnen schijnen, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat. De vis heeft een afmeting van 107x88x25cm (LxBxH).

Specificaties
- Hoogte: 88cm
- Breedte: 107cm
- Dikte: 25cm
- Materiaal: Metaal en hout
- Kleur: Naturel - Beige

 • EAN code
  8716527243807
 • Gewicht
  8 kg
 • Kleur
  Naturel

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn*.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten**. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

* Voorraad
Kassen en accessoires van kassen worden vanuit het magazijn van de leverancier verstuurd. De levertijd is langer en wordt bij de specificaties vermeld.

**Afwijkende formaten
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen