Vijverfilters en Vijverpompen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

De gezondheid van een vijver is niet altijd even gemakkelijk te beoordelen. Waarom is de vijver in mindere conditie? Wat kan ik doen om hier verbetering in aan te brengen? Dit zijn vragen waar wij je bij GroenRijk graag mee willen helpen.

Een van de invloeden op de gezondheid van de vijver zijn de juiste vijverpompen en vijverfilters. Ook deze zijn in onze tuincentra te verkrijgen. Een goede vijver heeft een balans tussen aan de ene kant genoeg zuurstof, het juiste zuurgehalte, en voldoende beluchting en aan de andere kant niet al te veel vuil. Met de juiste handelingen of producten is er een hoop te verbeteren. Dus schroom niet en vraag een van onze medewerkers om advies.


Ook een vijverfilter kan hierbij van dienst zijn. Deze houdt het water helder, schoon en vrij van algen. Hiermee voorkomt het troebel water en verbetert ook de waterkwaliteit voor de waterplanten. Er zijn diverse filters voor verschillende doeleinde, type vijvers en ook afhankelijk van (soorten) vis, die je kan hebben.

Merken

  • Velda
  • Outside Living
  • Oase