Parasols en Zonwering

Creëer je eigen schaduw met de parasols en zonwering van GroenRijk. In onze webshop bieden wij een beperkt assortiment. Ga voor een uitgebreid assortiment parasols en zonwering naar een GroenRijk vestiging bij jouw in de buurt. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 18 van 18 producten
Vergelijk (0)

Zelf schaduw maken

Bepaal deze zomer zelf wanneer en of je in de zon gaat zitten. Met een zonwering of parasol van GroenRijk creëer jij deze zomer jouw eigen schaduw. Wil je bijvoorbeeld half in de zon liggen, dan plaats je jouw ligstoel voor de helft onder de parasol en ga je met de andere helft in de zon. Zo houd je de touwtjes zelf in handen en bepaal jij of je wel of niet in de zon zit. Het kan deze zomer best heet worden, dus is schaduw altijd een goed idee. 

Zoveel soorten en maten zonwering en parasols  

Bij GroenRijk hebben wij diverse soorten en maten parasols en zonweringen. Geen enkele tuin is immers hetzelfde. Kies uit vele kleuren, groottes en soorten parasols en andere zonwering bij ons in de webshop of in een van onze vestigingen. Ga voor een parasol die jouw tuin compleet maakt en perfect past bij de nieuwe set tuinmeubelen. Kom langs in een van onze vestigingen of bestel in onze webshop. 

Parasols en Zonwering Kopen | GroenRijk.nl | Kom naar een van onze vestigingen

Voordelen van zonwering en parasols 

Naast dat je onder een parasol of andere zonwering beter beschermd bent tegen de zon, heeft een een parasol nog meer voordelen. Benieuwd welke? We zetten ze graag even voor je op een rijtje:

  • Met een parasol bepaal je zelf hoeveel je in de schaduw wilt liggen, helemaal, een klein beetje of voor een deel; 
  • Het geeft een chique look aan je tuin en maakt de tuinset compleet;
  • Zonwering en parasols zijn verstelbaar, beweeg dus mee met de zon en blijf altijd in de schaduw;
  • Er zijn diverse modellen;
  • Je hebt veel ruimte, dus iedereen kan onder de parasol.

Ben je al overtuigd van zonwering en een parasol? Bestel deze dan nu in onze webshop of bekijk het hele aanbod in een van onze GroenRijk vestigingen. Wij zitten in het hele land, dus er is altijd een GroenRijker bij jou in de buurt.