Vegen en harken

Ook voor het gesteelde tuingereedschap ben je bij GroenRijk aan het juiste adres. Wij hebben een klein deel van het aanbod in de webwinkel beschikbaar. Kom langs en ontdek het gehele assortiment. Hieronder een dwarsdoorsnede van ons aanbod.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 19 van 19 producten
Vergelijk (0)

We hebben diverse soorten harken in het tuincentrum liggen. Dit zijn bijvoorbeeld de tuinhark (bedoeld voor het gladharken van grind en grond), gazonhark en bladhark (voor het snel verplaatsen van takjes en bladeren) en ook de verticuteerhark (voor het verwijderen van mos en het lucht geven voor het gazon). Voor wat lichter werk, kan je ook met een goede bezem af.


Maar denk ook aan schoffels en hakken. Je hebt diverse soorten, afhankelijk van de grondsoort en de plek waar je de schoffel of hak gebruikt, maar ze hebben gemeen dat je de grond losmaken en onkruid verwijderen. 

Wil je graven of planten? Vraag dan naar onze spaden, schoppen, batsen en scheppen. Belangrijk om in de gaten te houden, is de grondsoort die je in de tuin hebt. Gaat dit om zand, tuinaarde of zware klei? Vraag onze medewerkers welk van deze producten je het beste kan gebruiken voor jouw doel.

GroenRijk heeft ook onkruidborstels. Hiermee bedoelen wij de onkruidborstels, kantstekers of onkruidstekers die van een steel zijn voorzien. Dit voorkomt dat de tuinliefhebbers te veel door hun rug moeten gaan en er een aangename werkhoogte wordt gecreëerd.

Ook de steel zelf is verkrijgbaar. Meestal zijn deze van een stevig soort hout. Tegenwoordig zie je ook veel aluminium stelen. Het merk Wolf-Garten werkt hier veel mee. Zij werken met één steel en diverse opzetstukken die je er aan vast kan maken, zoals een hark, bladhark of onkruidborstel.