Handgereedschap en Snoeigereedschap

GroenRijk biedt een uitgebreid aanbod aan handgereedschap en snoeigereedschap. Op deze manier kan je goed voorbereid aan de slag in de tuin en houd je voldoende tijd over om rustig te genieten!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 66 producten
Vergelijk (0)

Handgereedschap
Dit is een verzamelnaam voor verschillende soorten producten. Denk hierbij aan onder meer de schepjes, bollenplanters, handharkjes, voegenkrabbers en meer. Ook hebben wij natuurlijk tuinhandschoenen verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en maten. Van sommige van deze artikelen, zoals scheppen en harken, zijn natuurlijk ook grotere varianten met een steel verkrijgbaar.

Snoeien
Goed snoeien doet beter bloeien, wordt er weleens gezegd. En dat kunnen wij bij GroenRijk bevestigen. Maar voor goed snoeien heb je natuurlijk ook goed snoeigereedschap nodig. GroenRijk biedt een hoge kwaliteit snoeigereedschap van merken als Talen Tools, GroenRijk huismerk, Gardena, Wolf-Garten en meer. Hiervan zijn o.a. de snoeischaar, knipschaar, bloemenschaar, graskantschaar, takkenschaar, heggenschaar en buxusschaar beschikbaar. 

Maar hoe goed het gereedschap ook is, het blijft natuurlijk van belang wanneer planten worden gesnoeid. Dit verschilt per plantensoort en de conditie van de plant. Vraag onze medewerkers welk snoeigereedschap jij nodig hebt. Neem eventueel een foto mee op je mobiele telefoon, zodat zij mee kunnen kijken.