Plantverzorging

Geef planten de beste verzorging met de producten van GroenRijk. Met de plantverzorging van GroenRijk krijg je sterke en mooie planten waar je nog lang van kunt genieten. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 190 producten
Vergelijk (0)

Plantenvoeding en verzorging 

Planten groeien het best als je deze goed verzorgt en plantenvoeding geeft. In het assortiment van GroenRijk vind je een heleboel producten die ervoor moeten zorgen dat je langer van planten kunt genieten. Wij zijn niet voor niets de experts op het gebied van groen en planten. Heb je een bijzondere vraag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen graag. Of kom langs in een van onze vestigingen en vraag het aan een van onze medewerkers. 

Waarom plantenvoeding?

Plantenvoeding is goed voor de groei en bloei van de plant. De elementen die in potgrond zitten zijn onder andere stikstof, kalium en fosfor. Deze drie zorgen voor extra ondersteuning zodat de plant goed kan groeien. Als de plant van kleur verandert, dan dien je plantenvoeding toe te dienen. Als een plant geen of te weinig voeding heeft, kan de plant niet goed groeien door te kort aan energie. Plantenvoeding is daarom essentieel om de groei van planten te bevorderen.  

Plantverzorging en plantenvoeding koopt u bij GroenRijk

Geef planten de juiste verzorging 

Planten onderhouden kan voor sommigen nog een hele uitdaging zijn, maar met de juiste tips van GroenRijk kan iedereen (lang) genieten van een mooie plant. Belangrijk is dat planten voldoende zon, water en voeding krijgen. Elke plant is uniek en heeft daarom een eigen persoonlijke verzorging nodig. Kom naar een van onze tuincentra en bekijk het aanbod planten en vraag een van onze medewerkers om tips en adviezen bij de verzorging. Of bestel plantenvoeding en verzorging eenvoudig online. Binnen twee werkdagen heb je jouw producten al in huis. Bekijk ons aanbod