Gieters

Geef (kleine) planten makkelijk water met een gieter. Zo bespaar je water door planten de juiste hoeveelheid water te geven Bekijk ons assortiment gieters in de webshop of kom langs in een van onze vestigingen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten
Vergelijk (0)

Gieter kopen

Met een gieter geef je jouw tuin gemakkelijk de juiste hoeveelheid water. Geen gedoe meer met de tuinslang en te veel water verbruik. Met een gieter geef je planten de juiste hoeveelheid water en hoef je niet bang te zijn dat deze verdrinken. Kies een gieter die bij jou en je tuin past. Wij hebben gieters van kunststof, maar ook leuke originele gieters die ook nog eens leuk in de tuin staan! Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze vestigingen bij jou in de buurt! 

Plantjes water geven 

Wil je zo lang mogelijk genieten van jouw planten, dan is het heel erg belangrijk om ze voldoende water te geven. Een gieter is daarom niet geheel onbelangrijk bij de verzorging van bloemen en planten. Met een gieter zorg je er daarnaast ook voor dat de plant een zachte straal water krijgt en de bloemen of planten niet kapot gaat door een harde straal van bijvoorbeeld de tuinslang. Een gieter is snel gevuld en neemt daarom niet veel tijd in beslag. Gieters zijn er tegenwoordig in vele kleuren, modellen en materialen. Kies een leuk model in het assortiment van GroenRijk en geef jouw planten voldoende water met een gieter.