Bewatering

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 49 producten
Vergelijk (0)

Houd je tuin mooi en groen met de bewateringsproducten verkrijgbaar bij GroenRijk. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog.
 

Water voor de tuin

Geef de tuin voldoende water. Zeker tijdens de warme zomerdagen is het van belang dat je de tuin regelmatig besproeit. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je ervoor kiezen om met een gieter je gazon, planten en bomen water te geven, met een tuinslang of met een tuinsproeier. Je vindt alle bewateringsproducten in het assortiment van GroenRijk. 

Bewatering kopen doet u bij de vestigingen van GroenRijk | GroenRijk.nl

Duurzaamheid: Water opvangen

Water is onderdeel van de Nederlandse tuin. Soms is er iets minder water beschikbaar, bijvoorbeeld als het 's zomers niet genoeg regent. Voor de planten in de tuin is het belangrijk dat ze tijdig worden voorzien van water. GroenRijk biedt een divers aanbod aan producten die daarbij kunnen helpen. 

Deze producten slaan het water op of halen water uit de sloot. Zodoende hoef je geen onnodig water te verspillen en heeft de tuin toch voldoende water. Een duurzame oplossing om waterverspilling tegen te gaan en toch te genieten van een mooie en bloeiende tuin. 

Regenton kopen

Is het een tijd droog geweest? Met een regenton heb je jouw eigen noodrantsoen waarmee je de planten water kunt geven. Steeds meer mensen gaan ook vanwege de besparing van kraanwater over tot aanschaf van een regenton. Met een regenton vang je regenwater op en bespaar je flink wat kraanwater per jaar. Regenwater kan voor binnen en buiten gebruikt worden en is ideaal om je planten mee water te geven. Je hebt ze in verschillende formaten en nemen weinig ruimte in. Zo staan de planten er toch goed bij in lastige tijden! Je vindt een groot aanbod regentonnen in het assortiment van GroenRijk. Kom langs in een van onze vestigingen of bestel online. 

Vijverton in de tuin

Een makkelijke manier om een vijver te maken in je tuin (die je ook nog eens kunt verplaatsen) is om een vijverton te plaatsen. Dit is niet te verwarren met een regenton, het is een ronde en open bak waar je water en waterplanten in kwijt kan. Vaak is hij van hout gemaakt. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar houdt het ook koeler in de zomer en vangt regenwater op bij hevige buien. GroenRijk heeft natuurlijk ook de waterplanten om de ton aan te kleden.

Bewatering accessoires

Van tuinslang en gieter en van koppelstuk tot volautomatisch sproeisysteem: bij GroenRijk vind je alles voor wanneer de planten het 's zomers moeilijk hebben. Wees goed voorbereid en bezoek jouw lokale GroenRijk-vestiging. Wij hebben merken als Nature, Talen Tools en het GroenRijk huismerk. Wat betreft de sproeisystemen en systemen voor de tuinslang springen de producten van Gardena voornamelijk in het oog.