Prijsvraag Vakantiebeurs 2019

GroenRijk en Edventure Reizen nemen deel aan de Vakantiebeurs in de jaarbeurs in Utrecht. Samen met diverse andere partijen creëeren wij tussen hal 11 en 12 een groene oase, de ‘Plastic Fantastic Zone’. Wil jij ook een reis naar Costa Rica winnen? Of een van de andere prijzen? Doe dan mee aan de prijsvraag onderaan de pagina!

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Bezoek je ons gedeelte van de Vakantiebeurs? Dan leer je o.a. meer over duurzaam reizen en leven, maar ook hoe je kunst kan maken met gerecycled materiaal of kan je meeschrijven aan het nieuwe boek van kinderboekenschrijfster van Lorena Veldhuijzen. Een bezoek aan de Plastic Fantastic Zone kan nog meer opleveren. Doe mee aan onze speciale Vakantiebeurs prijsvraag en maak kans op een van de prachtige prijzen:

Hoofdprijs: Geheel verzorgde vliegreis naar Costa Rica


Maak kans op een prachtige rondreis naar Costa Rica inclusief vliegtickets voor twee personen! Dit avontuur start op Schiphol. Je stapt in de Dreamliner van KLM die jullie rechtstreeks naar San José in Costa Rica brengt. Na het verkennen van de hoofdstad stap je in een huurauto die op groene elektriciteit rijdt: de Mitsubishi Outlander PHEV 4×4, exclusief door Edventure aangeboden in Costa Rica. Tijdens deze bijzondere rondreis wordt de elektriciteit om de auto op te laden je gratis aangeboden door de Edventure hotels die je zult bezoeken. Bekijk via de onderstaande knop de reisbeschrijving van deze droomreis. De prijs wordt mogelijk gemaakt door Edventure Reizen en KLM en is geldig voor twee personen in het laagseizoen.Weten hoe de prijswinnaars van vorig jaar hun reis hebben beleefd? Lees hun reisblog

 


2e prijs: Roadtrip in een 4x4 met daktent


Win je deze prijs, dan ga je 10 dagen roadtrippen door Costa Rica met een 4×4 auto met daktent inclusief alle kampeer- en kookuitrusting. Je gaat volledig uitgerust op pad en hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt! Bij aanvang van de roadtrip krijg je een goede instructie en tijdens de reis ontvang je de nodige assistentie. Zo kun je via een app onderweg zoeken naar leuke en goed uitgeruste campings. Maar misschien vind je zelf wel een leuker plekje. Besluit je te gaan kamperen in het regenwoud, aan het strand of naast een vulkaan? Het kan allemaal! Maak je op voor 10 dagen avontuur in de prachtige natuur van Costa Rica! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Nomad America en is geldig voor 4 personen in het laagseizoen. Weten hoe dat nou is, zo´n avontuur met een 4×4 met daktent? Lees het reisblog van de Vlaamse Jan en Marieke. Zij maakten een prachtige roadtrip. 

3e en 4e prijs: GroenRijk Nationale Tuinbon(nen)


De winnaar van deze prijs ontvangt een leuk tropisch pakket én een GroenRijk Nationale Tuinbon t.w.v. 250 euro! Gaat deze prijs aan jouw neus voorbij? Onder alle deelnemers van de prijsvraag worden ook nog 5 cadeaukaarten t.w.v. 50 euro weggegeven. Met een Nationale Tuinbon van GroenRijk haal je zelf Costa Rica in huis. Geef je eigen huis een tropische make-over, bijvoorbeeld met een prachtige heliconia of croton, planten die je in Costa Rica veel tegenkomt. Bekijk de GroenRijkfolder en bezoek een GroenRijkwinkel in jouw buurt voor veel meer tropische inspiratie! Met een Tuinbon kan je alles kopen wat er bij GroenRijk te koop is. Je hoeft niet in één keer het gehele bedrag op te maken, maar kan het spreiden over meerdere bezoekjes aan een GroenRijk tuincentrum. Hier heb je gegarandeerd plezier van. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door GroenRijk.

 


 

 

 

Deelnemen aan de prijsvraag

Wil jij kans maken op één van deze drie prachtige prijzen? Vul dan onderstaande vragenlijst zo goed mogelijk in vóór 25 januari 2019. De antwoorden op alle vragen kun je terugvinden in de stand van Edventure Reizen en de Plastic Fantastic Zone op de Vakantiebeurs. Natuurlijk kun je ook online op zoek gaan naar de juiste antwoorden. Wees bij het beantwoorden van de laatste (open) vraag zo creatief mogelijk. Veel succes!
Bekijk hier de actievoorwaarden voor deelname. 

 

DEZE ACTIE IS VERLOPEN, HET FORMULIER IS VERWIJDERD