Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Talen Tools Slanghaspelset 25m slang

Prijs 52,50
 • Aantal

Talen Tools Slanghaspelset 25m slang

TALEN TOOLS
Prijs 52,50
 • Aantal

Talen Tools Slanghaspelset 25m slang
Met deze slanghaspelset van het merk Talen Tools kunt u moeiteloos uw tuin bewateren. Deze complete set bestaat uit een slangenwagen, een tuinslang van 25 meter (Ø12,5mm), aansluitgarnituren en verstelbare tuinspuit. De slangenwagen is voorzien van twee wielen en de voet zorgt ervoor dat hij niet snel kantelt. Door de, in hoogte, verstelbare handgreep is de wagen eenvoudig te verplaatsen en kan ruimte bespaard worden bij het opbergen. Verder voorkomt de meedraaiende aansluitas verdraaien van de slang bij het op- en afrollen en zorgt de slangeleider voor het netjes oprollen van de slang. Daarnaast is deze set voorzien van een druppelstop, waarbij de tuinslang na gebruik niet lekt. Deze slangenwagen is licht- en donkergrijs van kleur en is gemaakt van kunststof en metaal. Het kunststof is voorzien van een UV-beschermingslaag, waardoor verkleuring tegen wordt gegaan.

Inhoud slanghaspelset
- 25 meter tuinslang
- 2 meter aansluitslang
- 1x verstelbare tuinspuit
- 3x slangkoppeling 1/2''
- 1x kraannippel 3/4'' of 1''

 • EAN code
  8712448287609
 • Merk
  TALEN TOOLS
 • Gewicht
  7 kg
 • Kleur
  Grijs

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen