Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Spiegel l99b9h115cm multi

Prijs 285,00
 • Aantal

Spiegel l99b9h115cm multi

Prijs 285,00
 • Aantal
Met deze spiegel creeer je eenvoudig een landelijke sfeer in huis of onder uw overkapping! De spiegel is gemaakt van polystone en heeft een houtlook uitstraling in een naturel bruine kleur. Door de grillige vormen en de houtnerf van de spiegelrand, lijkt het alsof hij gemaakt is van echt hout. De afmetingen zijn 99x115cm, waarmee hij een ware eye-catcher is. De dikte van de spiegel is 7cm. De breedte van de lijst varieert van 10-25cm en het spiegeloppervlak is ca. 75x64cm (HxB).

Materiaal: Polystone bestaat uit gemalen steen wat vermengd wordt met vloeibare kunsthars, maar er uitziet als hout. Het grote voordeel van polystone is dat het materiaal niet werkt en er geen vocht in kan komen. De levensduur van een product is dus in veel gevallen langer.
 • EAN code
  8716526895724
 • Kleur
  Naturel

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen