Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Spiegel 50x50cm grey wash

Prijs 38,49
 • Aantal

Spiegel 50x50cm grey wash

Prijs 38,49
 • Aantal

Spiegel Hout 50x50cm Grijs
Een spiegel zorgt voor een ruimtelijk effect, niet alleen in huis, maar ook in de tuin. Met deze vierkante spiegel laat jij elke ruimte optisch groter lijken. De spiegel bestaat uit een zeer degelijk houten frame en het spiegelglas. Hij heeft een prachtige grey wash kleur, waarbij de bruine houtnerf er gedeeltelijk doorheen komt. De spiegel is goed afgewerkt en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Hij heeft een afmeting van 50x50cm, waarvan de lijstbreedte 10,5cm is. Het spiegeloppervlak is daardoor 29,5x29,5cm. Deze spiegel kan zowel binnen- als buitenshuis opgehangen worden.

Specificaties
- Lengte: 50cm
- Breedte: 50cm
- Dikte: 3cm
- Kleur: Grijs (grey wash)
- Materiaal: Hout en spiegelglas

*Let op: bij gebruik buitenshuis, verweerd de spiegel door alle weersinvloeden eerder dan wanneer hij binnen hangt.

 • EAN code
  8713968365150
 • Gewicht
  3.5 kg
 • Kleur
  Grey wash

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen