Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Spaas clearlights theelichten 50 stuks

Prijs 5,69
 • Aantal

Spaas clearlights theelichten 50 stuks

SPAAS
Prijs 5,69
 • Aantal

Clearlights 50 theelichten
Creëer een gezellige sfeer in huis met de clearlights theelichten van Spaas! Clearlights zijn theelichten in heldere kunststof cups. Deze theelichten zijn niet geurend. De Spaas clearlights theelichten hebben een standaard formaat (hoogte van 19 mm en een diameter van 38 mm) en zijn per 50 stuks verpakt. De verpakking is hersluitbaar. Spaas heeft diverse soorten en maten theelichten om er een sfeervolle avond van te maken! Plaats meerdere kleuren bij elkaar op een schaal of zet een theelicht in een kandelaar of windlicht.

LET OP: Laat kaarsen nooit zonder toezicht branden. Houd kinderen en huisdieren buiten bereik van brandende kaarsen! Lees de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Neem de veiligheidssymbolen op de verpakking in acht!

 • EAN code
  5411708149925
 • Merk
  SPAAS
 • Kleur
  Wit

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen