Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Smooz Can Tafellamp Bluetooth Speaker

Prijs 29,95
 • Aantal

Smooz Can Tafellamp Bluetooth Speaker

Prijs 29,95
 • Aantal

Smooz Can Tafellamp Bluetooth Speaker
Geniet overal van uw favoriete muziek met de Smooz Music Can. De Smooz Music Can is een LED tafellamp met een ingebouwde bluetooth speaker. Hij is voorzien van diverse instelbare kleuren en lichteffecten. Daarnaast is de speaker te regelen met uw telefoon via bluetooth of via een AUX aansluiting. De Smooz Music Can kan opgeladen worden met de bijgeleverde USB kabel (75cm). 

Functies
De Smooz Can is voorzien van diverse functies. Zo is het mogelijk om muziek af te spelen via de muziekbibliotheek, Spotify en Youtube op uw mobiele telefoon, maar ook via een micro SD kaart. Daarnaast kunt u met de Smooz Can telefoongesprekken opnemen en beëindigen. 

Bediening
De bediening van de Smooz Can is zeer eenvoudig. Middels de vijf knoppen op de lamp kunt u de lamp aan/uit zetten, het volume regelen, een nummer selecteren, afspelen en pauzeren, en bluetooth in- en uitschakelen. Als bluetooth is uitgeschakeld, is alleen de verlichting ingeschakeld. Het bedienen van de verlichting kan door het aanraken van de speaker, bovenop de lamp. 

Verlichting
Voor de optimale sfeer is de Smooz Can voorzien van een LED lamp met diverse kleuren. Bij het inschakelen van de lamp is de kleur standaard warm wit. Met een tik op de speaker gaat de lamp in een gedimde stand aan. Door nogmaals op de speaker te tikken kies u uit de standen: uit - gedimd - medium licht - maximaal licht. Raakt u de speaker langer dan 3 seconden aan, dan kunt u switchen tussen warm wit licht en RGB. De RGB kleuren zijn beschikbaar in: rood -blauw - groen - paars - cyaan. Met instelling 6 wisselen de vijf kleuren zich automatisch af. Bij instelling 7 reageert de verlichting op de muziek en past de snelheid van de wisselende kleuren hierop aan. 
Het grote voordeel van LED verlichting is dat ze krachtig en veelzijdig zijn, een extreem laag energieverbruik hebben, schokbestendig zijn en een geringe warmteafgifte hebben. Tevens hebben LED's een zeer lange levensduur.

Inhoud
- Smooz Music Can
- AUX kabel
- USB kabel
- Duidelijke handleiding

Specificaties
- Hoogte: 12,2cm
- Diameter: 9,6cm
- Kleur: Mat wit
- Kleur verlichting: Warm wit, rood, blauw, groen, paars, cyaan
- Lichtopbrengst: 45 Lumen
- Wattage: LED:1.6W - Speaker: 3W
- Materiaal: Kunststof
- Branduren: ca. 8 uur
- Oplaadbaar: met USB kabel
- Gebruik: Binnen en buiten (niet geschikt voor permanent buiten gebruik) 
- Garantie: 2 jaar

 • EAN code
  5907800858129
 • Gewicht
  0,5 kilo
 • Kleur
  Wit

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen