Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Schaal rinca d53h20cm roest

Prijs 37,49
 • Aantal

Schaal rinca d53h20cm roest

MEGA COLLECTIONS
Prijs 37,49
 • Aantal

Schaal rinca d53h20cm roest
Trendy kunststof schaal met een roestige kleur. De schaal heeft een diameter van 53 cm en een hoogte van 20 cm. De schaal is zeer geschikt voor bloemen en planten en als decoratie. De prachtige ronde schaal zal op iedere tafel een eye catcher zijn! Deze schaal is sterk en geschikt voor temperaturen variërend van -20 tot 40 graden. Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Specificaties:
-
 Hoogte: 20 cm 
- Diameter: 53 cm 
- Kleur: Roest kleur
- Materiaal: Kunstof
 

 

 • EAN code
  8714075029706
 • Merk
  MEGA COLLECTIONS
 • Kleur
  roestig

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn*.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten**. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

* Voorraad
Kassen en accessoires van kassen worden vanuit het magazijn van de leverancier verstuurd. De levertijd is langer en wordt bij de specificaties vermeld.

**Afwijkende formaten
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen