Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Riverdale wandklok Chuck wood 90cm

Prijs 249,00
 • Aantal

Riverdale wandklok Chuck wood 90cm

Prijs 249,00
 • Aantal

Riverdale wandklok Chuck wood 90cm
Wil jij een mooie decoratieve accessoire aan je muur hangen? Kies dan voor de Riverdale wandklok Chuck wood 90cm. Deze wandklok is tijdloos en past bij ieder interieur. De Romeinse cijfers zorgen ervoor dat deze klok een prachtige uitstraling heeft. Het frame klok is geheel van hout gemaakt. De wijscijfers zijn zwart en is aan de voorzijde afgewerkt met een vierkante glasplaat. De klok werkt op 1 AA1 5V batterij. De klok kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden door het ophangoog aan de achterzijde in het midden.

Specifica
- Hoogte buitenframe: 90cm
- Breedte buitenframe :90cm
- Hoogte binnenframe: 52cm
- Breedte binnenframe: 52cm
- Dikte buitenframe: 6.5cm 
- Dikte binnenframe: 3cm
- Kleur: Hout en grijs
- Materiaal: Hout en glas
- Werkt op: 1x 1AA 5V batterij (niet inbegrepen)

 • EAN code
  8717318195312
 • Kleur
  hout

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen