Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

PTMD Tulpenvaas Eliseo Ø12cm

Prijs 9,99
 • Aantal

PTMD Tulpenvaas Eliseo Ø12cm

Prijs 9,99
 • Aantal

PTMD Tulpenvaas Eliseo Ø12cm
Tulpenvaasjes zijn er in verschillende soorten en maten te krijgen, maar één ding hebben ze allemaal gemeen en dat zijn de diverse tuitjes op de vaas waar elke tulp apart ingezet wordt. De tulpenvaas is al eeuwenoud en werd voorheen gezien als een statussymbool. 
Tulpenvaasje Eliseo van het merk PTMD is gemaakt van geglazuurd aardewerk en biedt plaats aan ca. 16 tulpen (of andere bloem). Het vaasje is wit met blauw en een randje bruin beschilderd en geglazuurd. Hierdoor heeft hij een authentieke uitstraling. Tulpenvaas Eliseo heeft een diameter van ca. 12cm en een hoogte van ca. 9cm. Aangezien deze vaasjes met de hand vervaardigd zijn, kan elk exemplaar licht afwijken van de afbeelding. 

Specificaties
- Hoogte: 9cm
- Diameter: 12cm
- Geschikt voor: ca. 16 tulpen
- Kleur: Wit, blauw en bruin
- Materiaal: Geglazuurd aardewerk

*Dit artikel wordt geleverd exclusief tulpen.

 • EAN code
  8720014199768
 • Kleur
  ??

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen