Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Plastic vogelvoeder automaat 6 gaat

Prijs 9,95
 • Aantal

Plastic vogelvoeder automaat 6 gaat

Prijs 9,95
 • Aantal

Vogelvoederautomaat 6-gaats Plastic
Met deze vogelvoederautomaat trek je eenvoudig meerdere vogels naar je tuin. De silo is namelijk voorzien van 6 gaten met uitklapbare stokjes, waardoor ze goed van het vogelvoer kunnen eten. Hij heeft een hoogte van 32cm en is voorzien van een afsluitbare vuldop. Hierdoor is de voederautomaat eenvoudig bij te vullen en wordt de inhoud niet nat bij een regenbui. Daarnaast is de vogelvoederautomaat geheel gemaakt van plastic en is transparant en donkergroen van kleur. Hang de voederautomaat middels de plastic ophanghaak in een boom of struik.

Specificaties
- Hoogte: 32cm
- Diameter silo: 7cm
- Diameter incl. stokjes: 22cm
- Kleur: Transparant en donkergroen
- Materiaal: Plastic

 • EAN code
  8712901028442
 • Kleur
  ??

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen