Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Opslagrek voor hout

Prijs 51,49
 • Aantal

Opslagrek voor hout

Prijs 51,49
 • Aantal

Houtrek Metaal Zwart
Stapel je voorraad houtblokken stijlvol op in dit metalen houtrek. Het rek is geschikt voor binnen- en buitenshuis en staat altijd goed naast de open haard, houtkachel of vuurkorf. Hij bestaat uit een metalen frame, met daartussen een 'zwevend' rek voor de houtblokken van 40x30x29cm (LxBxH). Het frame heeft een afmeting van 44x30x75cm (LxBxH). Deze houtopslag past bij diverse interieurstijlen en heeft een tijdloos design.

Specificaties
- Hoogte: 75cm
- Lengte: 44cm
- Breedte: 30cm
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Metaal

 • EAN code
  8713968354871
 • Kleur
  Zwart

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen