Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

O'DADDY Solar wandlamp Alhena wit

Prijs 69,95
 • Aantal
 • Boven 75 euro gratis thuisbezorgd  & 
 • Licht voor sfeer en veiligheid
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

O'DADDY Solar wandlamp Alhena wit

Prijs 69,95
 • Aantal
 • Boven 75 euro gratis thuisbezorgd  & 
 • Licht voor sfeer en veiligheid
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Solar wandlamp Alhena wit

Wandlampen zijn zeer populair. In navolging van de zeer succesvolle Galaxy en top model Castor hebben wij nu weer 2 top modellen in huis gehaald.

Deze stijlvolle en zeer praktische solar lampen zijn een uitkomst voor iedere tuin, schutting, voor en achter deur. Door zijn 3 intelligente verlichtingsstanden kunt u de lamp gebruiken als waarschuwingslamp, sfeerlamp of praktische verlichting wanneer u deze nodig heeft.

Revolutionair is dat deze solar lampen wederom een verbetert solar paneel hebben. Door middel van deze hoogwaardige panelen kunnen de solar lampen veel meer zon en daglicht opnemen in dezelfde periode en positie als andere solar lampen in de markt. Daarnaast zijn de onderstaande 3 functies te bedienen door middel van een schakelaar aan de achterzijde.

Verlichtingsstand A: De lamp gaat automatisch aan door middel van de dag en nacht sensor. Als het donker genoeg is gaat de lamp vanzelf branden. Dit geeft de lamp 20% van zijn totale lichtopbrengst zodat hij zuinig omgaat met zijn energie. Na 5 uur branden schakelt de lamp automatisch uit.

Verlichtingsstand B: De lamp gaat automatisch aan door middel van de dag en nacht sensor. Bij beweging gaat de lamp branden op zijn maximale stand 400 lumen (Alhena) 800 lumen (Capella) welke vergelijkbaar is met een 40 / 80 watt lamp. Als er geen beweging is dan gaat de lamp in zijn dim-stand en geeft hij 3% van zijn totale lichtopbrengst.

Verlichtingsstand C: De lamp gaat aan door middel van de dag en nacht sensor. In deze stand gaat het licht alleen branden wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De lamp geeft dan 100% van zijn licht opbrengst voor ca. 30 seconden en schakelt daarna automatisch weer uit.

Specificaties:
Zeer energiezuinige wandlamp
Warm witte LED sfeerverlichting, 3000K
Volledige kunststof behuizing
100% zonne-energie, geen kabels meer nodig.
30 heldere LEDs, ca. 400 Lumen (vergelijkbaar met ca. 40 Watt lichtopbrengst).
3 Intelligente energiebesparende verlichting standen
Waterdicht volgens norm IP65.
Groot solar oppervlak, solar paneel 2.3 Watt.
Oplaadtijd bij helder zonlicht ca. 7 à 8 uur.
Afmetingen: ca. 212 x 140 x 109 mm.
Oplaadbare li-ion batterijen ca. 3.7V, ca. 2000mAh.

 • Artikelnummer
  2595604
 • EAN code
  8718657956329
 • Merk
  O'DADDY
 • Kleur
  Wit
 • Levertijd
  1-2 werkdagen

Zie je een product in de GroenRijk webshop dat je aanspreekt en wil je het graag afhalen bij een GroenRijk vestiging op een door jou uitgekozen tijdstip? Dat kan! Je hoeft niet het hele tuincentrum door, de bestelling ligt klaar bij de klantenservice vanaf 13:00 uur op de eerstvolgende openingsdag.

Bestel dit product in onze webshop, reken op een veilige manier af met iDEAL en haal de bestelling af bij jouw favoriete GroenRijk vestiging. Je krijgt een bevestiging per mail zodra de bestelling klaar staat.

Stuur naar een vriend. We slaan jouw gegevens op conform onze privacy policy.

vragen

Velden met * zijn verplicht.