Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

O'Daddy solar LED Andromeda wandlamp

Prijs 49,95
 • Aantal

O'Daddy solar LED Andromeda wandlamp

O'DADDY
Prijs 49,95
 • Aantal

Het aanschaffen van een duur alarm systeem is bijna overbodig met deze solar alarm wandlamp. Dit solar wandlamp werkt ideaal als afschrik middel voor ongenodigde gasten. Het werkt heel simpel. De solar lamp kan opgehangen worden op een gebruiksvriendelijke manier met de bijgeleverde bevestiging materialen, op de juiste positie volgens de specificaties. Daarna zou de lamp een volle dag moeten laden. Als de nacht invalt, gaat de lamp branden op een dim stand. Als er beweging is gaat de lamp helder branden en klinkt er een sterk geluid, hierdoor zullen ongenodigde gasten snel afgeschrikt worden.

Mocht u die functie niet willen gebruiken, zit een aan- en uit knop op de Andromeda. Hierdoor schakelen we de alarm functie uit maar blijft de verlichting gewoon werken zoals deze hoort te werken.

Specificaties:
Elegante vormgeving.
Witte LED sfeerverlichting ca. 6000K
Hoogwaardig ABS en PVC.
100% zonne-energie, geen kabels meer nodig.
Super heldere LEDs, ca. 200 Lumen (vergelijkbaar met ca. 20 Watt lichtopbrengst).
Dimstand ca. 100 Lumen (vergelijkbaar met ca. 10 Watt lichtopbrengst), bewegingsmelder ca. 200 Lumen voor ca. 30 seconden.
Waterdicht volgens norm IP65.
Groot solar oppervlak, solar paneel 1 Watt.
Oplaadtijd bij helder zonlicht ca. 7 à 8 uur.
Afmeting: ca. 131x234x101 mm.
Hoog vermogen Batterij, oplaadbare lithium-ion 3.7V.
Alarm functie: Aan/uit te schakelen en geluidsniveau 60dB

Extra informatie: Om een zo goed mogelijke beveiliging te creëren is het aan te raden om meerdere lampen te monteren op verschillende posities. Op die manier schrikt het ongenodigde gasten beter af. Let op het plaatsen van deze lampen met beveiliging functie geeft geen enkele garantie op het voorkomen van vandalisme of inbraak.

 • EAN code
  8718657951775
 • Merk
  O'DADDY
 • Kleur
  Zwart wit

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen