Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Nova Easy Stone 220

Prijs 949,00
 • Aantal

Nova Easy Stone 220

Prijs 949,00
 • Aantal

Zeer mooie, gebruiksvriendelijke lichtgewicht tafel met de looks van natuursteen.

Voordelen

 • Lichtgewicht
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Exclusieve uitstraling
 • Duurzaam en kleurecht

Gebruiksvoorschrift: Nova Easy Stone Tafel
De Easystone  tafels bestaan uit een stevig aluminium frame met een composiet tafelblad. Composiet is onder hoge druk samengeperst steen. Het binnenwerk van de tafels bestaat uit polycarbonaat.
Een composiet blad heeft de looks van natuursteen en is uitermate duurzaam, bovendien is het licht van gewicht!
Door het gebruik kunnen gebruikssporen optreden die, indien gewenst, met een coating voorkomen kunnen worden.

Onderhoud
Een composietblad is makkelijk te onderhouden zolang u de juiste onderhoudsmiddelen gebruikt en de instructies volgt. Was de tafel regelmatig af met een licht vochtige doek met een milde huishoudreiniger. Veeg hardnekkige substanties zoals wijn, koffie, sinasappelsap, oliehoudende producten etc. meteen af met een zachte doek of keukenrol en reinig de tafel met een milde huishoudreiniger. Let verder op met hete objecten zoals pannen of kaarsen en plaats geen scherpe objecten op het tafelblad te voorkoming van brandvlekken en krassen. Het ontstaan van fijne haarscheurtjes behoort tot de gebruikseigenschappen van het product.

De Nova Easy stone tafels zijn producten uit onze eigen import collectie. Wij selecteren uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen!

Wij wensen u veel plezier met uw Nova Easy stone tafel!

Afmeting: 220x100cm
materiaal: aluminium frame met composiet tafelblad
In hoogte verstelbaar middels stelschroeven onder alle tafelpoten
 

 • EAN code
  8718657650197
 • Gewicht
  Onbekend

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen