Anthurium, de ideale cadeauplant

Nu de tuincentra weer open zijn is dit hét moment om nieuwe kamerplanten te halen. En met Moederdag voor de deur nog meer redenen om Anthuriums te kopen. Helemaal leuk: van 5 t/m 11 mei krijg je bij tuincentrum GroenRijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums. Lees snel verder!

Gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums!
Anthuriums zijn met hun vrolijk gekleurde bloemen het perfecte cadeau. Leuk om weg te geven voor Moederdag of gewoon lekker zelf houden. Deze maand is er ook nog eens een speciale actie bij GroenRijk! Je krijgt namelijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 anthuriums. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar én in de bloemen is ook nog een hartenvorm te herkennen, dus kies maar uit!

Verzorging
Door de lange bloeitijd en gemakkelijke verzorging is de Anthurium een ontzettend dankbare plant. Paar tips om je Anthuriums eenvoudig te verzorgen:

• Zet Anthuriums op een plek met voldoende daglicht (in de lente en zomer niet in de volle zon).
• Geef eens per week een scheutje water (als de potgrond licht vochtig aanvoelt is het goed).
• Verwen de Anthurium eens per twee weken met plantenvoeding.

Wist je dat Anthuriums lang bloeien en ook nog eens luchtzuiverend zijn? Daarnaast maken ze van je huis een thuis, Bedankt Plant! Op www.breatheandbloom.info vind je meer informatie over de positieve eigenschappen van de Anthurium.

Waar en wanneer?
De actie loopt van woensdag 5 t/m dinsdag 11 mei in alle GroenRijk vestigingen. Bij aankoop van twee Anthuriums krijg je een mini-Anthurium met potmaat 9 centimeter helemaal gratis. Kijk op onderstaande kaart voor de GroenRijk-vestigingen bij jou in de buurt of klik hier voor alle vestigingen op een rij. Klik op deze link voor de winactie op Facebook.

Actievoorwaarden
-De actie is geldig van 5 t/m 11 mei 2021 bij de GroenRijk Tuincentra (niet in de webwinkel). 
-Bij aankoop van twee anthuriums krijg je een mini-Anthurium cadeau
-Voor deze actie geldt: op=op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product voorzien als de mini-Anthuriums op zijn.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...