Een nieuwe website!

Een nieuwe website!

Je kan het niet zijn ontgaan: GroenRijk heeft een nieuwe website. Wij hopen dat je het mooi vindt! Uiterlijk is natuurlijk belangrijk, maar het gaat uiteindelijk om de inhoud. Kortom, het is meer dan een fris jasje. We vertellen je wat er is veranderd.


Waarom een nieuwe site?
Je kent GroenRijk waarschijnlijk als een tuincentrum met groenkennis. Een winkel waar je met vragen terecht kan over planten en tuinieren. Met onze nieuwe nieuwe website willen we jullie ook online goed kunnen bedienen. Wij geven bijvoorbeeld actuele tips voor huis en tuin, houden het laatste nieuws voor je bij en bieden met de Plantengids een uitgebreid naslagwerk.


Assortiment
Ook onze webwinkel is aan verandering onderhevig. Je ziet hier een dwarsdoorsnede van ons assortiment. Maak alvast een boodschappenlijstje voor je aankomende winkelbezoek: digitaal of om te printen. Je kan de producten ook alvast afrekenen, een medewerker van jouw GroenRijk-vestiging verzamelt ze vervolgens voor je. Je krijgt een seintje wanneer de bestelling klaarligt.


Thuisbezorging
Wij hebben steeds meer producten die wij thuis bezorgen. Sindskort hebben wij van die leuke Kadoboompjes in de webwinkel (cadeautip!), eerder hadden wij al tuinlampen en kassen toegevoegd. Het online aanbod groeit, dus houd ons in de gaten! 

Onze tuincentra