GroenRijk verrast klant met make-over

De voordeur is het visitekaartje van je huis. Je verwelkomt er gasten en komt er zelf meerdere keren per dag langs. Maar hoe maak je deze plek mooi en simpel te onderhouden? Tuincentrumketen GroenRijk gaf deze week een voordeurmakeover van Ivo Putman cadeau!

De tuinman uit het SBS6-programma De Grote Tuinverbouwing maakte een GroenRijk-klant uit het Utrechtse Polsbroek blij, de gelukkige winnares van de GroenRijk-voordeuractie. Ivo maakte een prachtige presentatie met kleurrijke planten en een aantal sierpotten.

De actie
GroenRijk vroeg aan zijn klanten om een foto te sturen van de voorkant van hun huis. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk, was blij met de respons. “Wij ontvingen honderden foto’s van voordeuren, leuk om die betrokkenheid te zien bij onze klanten!” Ze vervolgt: “Het leuke is dat je met een aantal (hang)potten al een groot verschil maakt bij de entree van het huis. Wij hopen dat we met dit voorbeeld andere mensen kunnen inspireren er wat vrolijks van te maken.”

Benieuwd?
Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de make-over en de weg hiernaar toe? Kijk dan naar de uitzending van De Grote Tuinverbouwing op zaterdag 17 augustus om 17:00 uur bij SBS6. 

1/6: Bij aankomst bij GroenRijk Bergambacht is het weer nog slecht


2/6: Maar de zon schijnt wanneer Ivo de inkopen doet voor de voordeurmakeover


3/6: zo ziet de voordeur eruit voor de make-over


4/6: Ivo gaat direct aan de slag om er wat vrolijks van te maken


5/6: Tussendoor maakt het camerateam shots voor De Grote Tuinverbouwing

6/6: Dit is het eindresultaat van de make-over. Bezoekers krijgen een prachtig welkom, wanneer ze hier aankomen. Ziet dit er niet prachtig uit?

 

Onze tuincentra