Prijswinnaars Costa Rica in het zonnetje gezet

Prijswinnaars Costa Rica in het zonnetje gezet

De winnaars van de Costa Rica-prijsvraag, die GroenRijk recentelijk uitschreef, zijn zondagmiddag uitgereikt aan enkele gelukkige deelnemers. De prijsvraag was ter promotie van de Vakantiebeurs, waar de tuincentrumketen stond om het permanente vakantiegevoel van tropische kamerplanten te benadrukken.

Bezoekers aan de Vakantiebeurs en de tuincentra van GroenRijk maakten kans op een volledig verzorgde duurzame rondreis naar Costa Rica voor 2 personen, inclusief een rechtstreekse vlucht met KLM. Daarbij waren er cadeaukaarten van GroenRijk te winnen. Door het grote aantal inzendingen had de jury nog wat extra tijd nodig om de uiteindelijke winnaars te selecteren. Behalve een flink aantal vragen, moesten de deelnemers ook aangeven waarom juist zij de prijs zouden moeten winnen en dat leverde behoorlijk creatieve inzendingen op. De prijzen werden op Schiphol uitgereikt door Ed Smits van reisorganisatie Edventure Travel en de marketingmanager van GroenRijk.

Cadeaukaarten
De winnaars van de cadeaukaarten waren erg blij met hun prijs. Kelly uit Zoetermeer won met 250 euro winkeltegoed bij een van GroenRijk-vestigingen: “Hier ben ik heel erg blij mee, ik ga snel weer naar jullie tuincentrum. Een paar planten zal ik uitzoeken voor in huis, maar ook wat voor in onze tuin.”

Vakantiebeurs
Samen met Edventure Travel -en diverse andere partijen- stond GroenRijk half januari in de zogenaamde de ‘Plastic Fantastic Zone’. Dit was een gedeelte van de Vakantiebeurs waar mensen konden leren over duurzaam reizen en leven, maar ook hoe je kunst kan maken met gerecycled materiaal. Op een ludieke manier werden positieve projecten en initiatieven onder de aandacht gebracht, die bijdragen aan het groener en schoner maken van de wereld, zowel op je reisbestemming, als bij je thuis. Zo ontstond er een unieke crossover tussen tuinbouw en toerisme. Met een woud aan kamerplanten liet GroenRijk zien dat je met diverse kamerplanten blijvend een vakantiesfeer in je woonkamer creëert.

Onze tuincentra