GroenRijk op de Vakantiebeurs!

GroenRijk op de Vakantiebeurs!

Kun je geen genoeg krijgen van exotische vakantiebestemmingen? Met de planten van GroenRijk haal je de tropische sferen naar je huiskamer! Met deze boodschap staat tuincentrumketen GroenRijk komende week op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Op de Vakantiebeurs geeft GroenRijk volgende week een groen voorproefje aan mensen die naar Costa Rica op vakantie willen. GroenRijk vindt Costa Rica een mooi plantenland met prachtige flora. Veel planten die in het tuincentrum te koop staan, groeien daar namelijk gewoon in 'het wild'.


Buitenlandse sferen

Kamerplanten zijn kleurrijk, geurend, exotisch en geven de juiste sfeer voor iedereen. Je waant je in het buitenland! Bij de tuincentra van GroenRijk, die in het hele land te vinden zijn, kun je van alles vinden: orchideeën, varens, draceana’s en veel meer tropische varianten, die het hele jaar beschikbaar zijn.

Actie
Kom je ook naar de Vakantiebeurs? Dan is het de moeite waard om even bij de stand van GroenRijk langs te gaan. We pakken namelijk uit met een aantal acties. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een volledig verzorgde, duurzame reis naar Costa Rica voor 2 personen. Of maak kans op een tropisch verrassingspakket met GroenRijk Tuinbonnen ter waarde van €250. Ook krijgen alle bezoekers aan onze stand een kortingsbon om tegen een scherpe prijs een gatenplant (echte plantnaam noemen – weet jij de naam?) aan te schaffen.

Duurzaam reizen

GroenRijk werkt deze beurs samen met Pantar (geeft mensen en materialen een tweede kans), Decorum, Bloemenbureau Holland, Royal Flora Holland en Edventure Travel. Deze laatst genoemde biedt zo duurzaam mogelijke reizen aan naar landen in Midden-Amerika. Edventure is bijvoorbeeld de enige in Costa Rica die plug-in hybride auto’s aanbiedt. De Vakantiebeurs vindt plaats van 10 t/m 13 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Onze tuincentra