Steun KiKa bij aankoop van kerstballen bij GroenRijk

Steun KiKa bij aankoop van kerstballen bij GroenRijk

Bij GroenRijk kan je dit jaar terecht voor de unieke kerstballen. Naast de normale kerstversiering, koop je daar ook de unieke KiKa-kerstbal. Bij aankoop steun je de strijd tegen kinderkanker en hang je dus een goed doel in de kerstboom!

Op deze kerstballen staan tekeningen, gemaakt door vier kinderen met kanker: Femke, Vera, Roos en Judith. Zij hebben elk hun eigen verhaal en gevoelens bij hun ziekte, die ze op deze manier kunnen uiten. “Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. Zo ging de tijd snel,” zegt Roos van 14 jaar. “Tijdens een rotsituatie kon ik toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding om deze kerstbal te tekenen.”

Voor het goede doel
GroenRijk is aangesloten bij het initiatief van Tuinbranche Nederland, Edelman, Tuinzaken en uiteraard ook KiKa zelf. Niemand hiervan maakt winst op de kerstballen, alleen het goede doel. De ballen kosten 4,95 in het tuincentrum, maar na aftrek van de btw, de productiekosten en het transport blijft er 2,50 euro over voor de strijd tegen kinderkanker.

Uiteindelijk hoopt GroenRijk en de rest van de deelnemende tuincentra 250 duizend euro te verdienen voor het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.

 

 

 Onze tuincentra