Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Nestkast Winterkoning

Prijs 7,19
 • Aantal

Nestkast Winterkoning

ESSCHERT DESIGN
Prijs 7,19
 • Aantal

Nestkast Winterkoning
Deze nestkast is geschikt voor de winterkoning. U kunt deze plaatsen op een hoogte van max. 2m, aan een boom of muur op een goed verborgen plek, rustige en beschutte plaats. Hang i.v.m. het territorium van de vogels de nestkast minimaal 10 meter weg van nestkasten die voor eenzelfde soort vogel bedoeld is en minimaal 3 meter weg van voederhuizen. Het najaar is de beste tijd om de nestkast schoon te maken. Plaats deze nestkast niet pal in de zon. In de winter is dit de ideale plek voor de vogels om te schuilen. Deze nestkast is gemaakt van vurenhout en heeft een zinken dak. De afmeting van de kast zijn 12x12x17cm.

Materiaal
Dit nestkastje is gemaakt van vurenhout en is voorzien van een zinken dak. Aan de voorzijde zit een kleine opening waar de Winterkoning in kan. Aan de achterzijde van het kastje bevindt zich een lad waarmee u het kastje kunt bevestigen aan de muur met 2 schroeven (niet inbegrepen).

De beste plek voor de nestkast
Het nestkastje van de Winterkoning  dient op een rustige en enigszins beschutte plek opgehangen te worden met een vrije aanvliegroute voor de vogel. Pal in de zon of op de regenzijde is geen goed idee. 

Specificaties
- Hoogte: 17cm
- Lengte: 12cm
- Diepte: 12cm
- Kleur: Geelgroene houtkleur
- Materiaal: Vurenhout en zink
- Totale hoogte met bevestigingslat: 25cm

 • EAN code
  8714982000140
 • Merk
  ESSCHERT DESIGN
 • Kleur
  Groen

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen