Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Nestkast Mussenvilla Silhouet

Prijs 29,49
 • Aantal

Nestkast Mussenvilla Silhouet

ESSCHERT DESIGN
Prijs 29,49
 • Aantal

Nestkast Mussenvilla Silhouet
Trek volop vogels naar je tuin met de mussenvilla van Esschert Design! Deze nestkast biedt plek aan wel 3 mussen. Het huisje is opgedeeld in drie kamers met elk een eigen ingang. De gehele voorzijde kan opengeklapt worden, waardoor het huisje in het najaar makkelijk schoongemaakt kan worden.

Materiaal
Dit nestkastje is gemaakt van 100% FSC vurenhout. Aan de voorzijde zitten drie kleine openingen waardoor de vogeltjes naar binnen kunnen. 

De beste plek voor de nestkast
Het nestkastje van de mus dient op een rustige en enigszins beschutte plek opgehangen te worden met een vrije aanvliegroute voor de vogels. Het is eenvoudig aan één haak aan de schutting of muur te bevestigen. 

Specificaties
- Hoogte: 35,8cm
- Lengte: 16,5cm
- Breedte: 33cm
- Kleur: Bruin/Naturel
- Materiaal: 100% FSC vurenhout 
- Geschikt voor: Mus
 

 • EAN code
  8714982159121
 • Merk
  ESSCHERT DESIGN
 • Gewicht
  2,1 Kg
 • Kleur
  Bruin

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen