Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Nestkast Koolmees

Prijs 13,49
 • Aantal

Nestkast Koolmees

ESSCHERT DESIGN
Prijs 13,49
 • Aantal

Nestkast Koolmees
Hou jij van vogels spotten? Dat kan met deze nestkast voor de koolmees. Hang het vogelhuisje op een beschutte en rustige plek en het genieten kan beginnen. Deze op maat gemaakte nestkast biedt niet alleen de koolmees maar ook de pimpelmees, ringmus, huismus, boomklever en bonte vliegenvanger een goede plek om in te nestelen. In de winter bewijst de nestkast vaak een goede dienst voor de vogels om te schuilen tegen het slechte weer.
Plaats de kast niet pal in de zon of op de regenzijde, let er wel op dat je een vrije aanvliegroute hebt voor de vogel. Het najaar is de beste tijd om de nestkast schoon te maken. Deze nestkast is gemaakt van 100% FSC hout en heeft een zinken dak. Dit bevordert de levensduur van het vogelhuisje. De afmetingen van de kast zelf zijn 24x14.5x14cm (hxlxb).

Materiaal
Dit nestkastje is gemaakt van vurenhout en is voorzien van een zinken dak. Aan de voorzijde zit een kleine opening waar de Koolmees in kan en een deur om het schoon te kunnen maken. Aan de achterzijde van het kastje bevindt zich een lat waarmee het kastje te bevestigen is aan de muur met 2 schroeven (niet inbegrepen). 

De beste plek voor de nestkast
Het nestkastje van de Koolmees dient op een rustige en enigszins beschutte plek opgehangen te worden met een vrije aanvliegroute voor de vogel. Pal in de zon of op de regenzijde is geen goed idee. 

Specificaties
- Hoogte: 24cm
- Lengte: 14.5cm
- Breedte: 14cm
- Kleur: Geelgroene houtkleur
- Materiaal: Vurenhout en zink
- Totale hoogte met bevestigingslat: 34cm

 • EAN code
  8714982000102
 • Merk
  ESSCHERT DESIGN
 • Kleur
  Groen

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen