Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Microled Bal Touw Kerstverlichting

Prijs 7,99
 • Aantal

Microled Bal Touw Kerstverlichting

Prijs 7,99
 • Aantal

Micro LED Bal Touw Ø10cm
Creëer een sfeervol plekje in huis met deze LED bal. De glazen bal is voorzien van een lichtdraad met daaraan 15 LED lampjes met warm wit licht. Aan de bal is een stevig jute touw bevestigd, waardoor het een unieke en sfeervolle uitstraling heeft. De lengte van het touw is 80cm en de bal heeft een diameter van 10cm. De verlichting werkt op 3x AA-batterijen (niet inbegrepen) en is voorzien van een transparant aanloopsnoer van 100cm lang tot aan het touw. Door het touw loopt nog eens 80cm aanloopsnoer dat verbonden is met de LED lampjes in de bal. Door het lange aanloopsnoer is de set overal op te hangen of neer te leggen, zonder dat de kabel of batterijen zichtbaar zijn. Tevens heeft deze decoratieve LED bal 3 functies: een Aan/Uit-functie en een timerfunctie. Indien er gekozen wordt voor de timerfunctie brandt de verlichting 6 uur en gaan de lampjes daarna automatisch uit. De verlichting gaat de volgende dag automatisch weer aan op het tijdstip waarop ze de eerste keer zijn ingeschakeld. Deze set is geschikt voor gebruik binnenshuis.

Specificaties
- Lengte touw: 80cm
- Diameter bal: 10cm
- Lengte aanloopsnoer: 100cm
- Kleur snoer: Transparant
- Aantal lampjes: 15 LED
- Kleur verlichting: Warm Wit
- Materiaal: Glas, Touw en Draad
- Werkt op: 3x AA-batterijen (niet inbegrepen)
- Geschikt voor: Binnenshuis

 • EAN code
  8718532664455
 • Diameter
  10cm

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen