Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

LED Waskaars timerfunctie 7,5x15cm Grijs

Prijs 7,99
 • Aantal

LED Waskaars timerfunctie 7,5x15cm Grijs

Prijs 7,99
 • Aantal

LED Waskaars timerfunctie 7,5x15cm Grijs
Deze Led kaars is een echte sfeermaker. Ook met deze grijze LED kaars haal je de gezelligheid in huis want hij is bijna niet van een echte kaars te onderscheiden. Je kunt zonder zorgen van deze kaars genieten.De LED waskaars is 7,5 cm breed en 15 cm hoog en werkt op 2x AA 1,5V batterijen (niet inbegrepen). De kaars is ideaal omdat hij lekker lang meegaat : met de timer functie kan hij 6 uur lang branden en gaat hij dan vanzelf weer uit. Na 18 uur gaat hij automatisch weer aan voor 6 uur. De kaars kan met behulp van een simpele schakelaar aan, uit en op de timer functie gezet worden. 


Specificaties: 
- Hoogte: 15cm
- Diameter: 7.5cm
- Kleur: Grijs
- Materiaal: Was en kunststof
- Werkt op: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)
- Functies: On, Off en Timerfunctie

 • EAN code
  8711295689956
 • Kleur
  Grijs

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen