Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

LED Waskaars timerfunctie 7,5x10cm Ivoor

Prijs 4,99
 • Aantal

LED Waskaars timerfunctie 7,5x10cm Ivoor

Prijs 4,99
 • Aantal

LED Waskaars timerfunctie 7,5x10cm Ivoor
Met deze milieuvriendelijke ivoor LED waskaars geef je sfeer aan je woonkamer of slaapkamer. Geen vlam, rook of kaarsvet meer! Met zijn flikkerende licht is het een leuke decoratie voor binnen of buiten. Deze LED kaars is eenvoudig en veilig te gebruiken. De LED waskaars is 7,5 cm breed en 10 cm hoog. De LED kaars werkt op 2x AA 1,5V batterijen (niet inbegrepen) en heeft een timer. Met de timer functie brandt hij 6 uur lang en gaat dan vanzelf weer uit. Na 18 uur gaat hij automatisch weer aan. De schakelaar biedt de mogelijkheid om de kaars op aan of uit te zetten.

Specificaties
- Hoogte: 10 cm
- Diameter: 7.5cm
- Kleur: Grijs
- Materiaal: Was en kunststof
- Werkt op: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)
- Functies: On, Off en Timerfunctie

 • EAN code
  8719202001952
 • Kleur
  Ivoor

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen